Gjeje se çfarë po ha

400 Lekë

Gjeje se çfarë po ha

“Gjeje se çfarë po ha” është pjesë e serisë didaktike “Shoh dhe gjej”, me faqe të brendshme si tabela që përkojnë me ushqimet e kafshëve të ndryshme. Falë kësaj serie ndërvepruese, të vegjlit mësojnë ndërsa luajnë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-12-6 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 180 x 200 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjeje se çfarë po ha
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme