Gjeje shtëpizën time

400 Lekë

Gjeje shtëpizën time

“Gjeje shtëpizën time” është pjesë e serisë didaktike “Shoh dhe gjej”, me faqe të brendshme si tabela që përkojnë me vendbanimet e kafshëve të ndryshme. Falë kësaj serie ndërvepruese, të vegjlit mësojnë ndërsa luajnë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-13-3 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 180 x 200 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjeje shtëpizën time
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme