Natyra e mahnitshme

1 400 Lekë

Seria: Me 18 melodi - Natyra e mahnitshme

18 tinguj që do ta marrin fëmijën tuaj e do ta çojnë në zemër të natyrës. Përveç ilustrimeve të mrekullueshme, ky libër i ndihmon të kuptojnë më mirë se si ndihesh në gji të natyrës, leximi juaj merr ngjyrimet më të bukura dhe kthehet në veprimtari të gjallë.


Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-01-0 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 300 x 280 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Natyra e mahnitshme
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme