Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të vëzhgoj)

400 Lekë

Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të vëzhgoj)

Ky libër është pjesë e serisë prej pesë librash “Mësoj… me laps me gomë”. E veçanta e kësaj serie është se për çdo libër ka një laps me gomë, me të cilin fëmija edhe mëson, edhe zhdërvjelltësohet, por edhe argëtohet. Ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para. Në këtë libër, nëpërmjet lojërave zbavitëse dhe figurave, fëmija do të mprehë aftësitë vëzhguese e do të mësojë të përqendrohet më mirë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-49-1 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 295x210 mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të vëzhgoj)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme