Seria: Vishni kafshët sipas modës

600 Lekë

Seria: Vishni kafshët sipas modës

Kjo seri përmban 3 libra me nga 250 figura ngjitëse: “Vishni sipas modës kafshët e xhunglës”, “Vishni sipas modës kafshët shtëpiake”, Vishni sipas modës kafshët e fermës”. Kafshët e xhunglës duhet të bëhen gati për karnavalet, për perëndimin e diellit në Lëndinën Hula, për një festë me banane e për shumë gjëra të tjera; kafshët e fermës duhet të vishen për një mbrëmje të madhe në hambar, për një festë çaji, për një koncert roku...; kafshët shtëpiake duhet të organizojnë një premierë veshjesh fantastike e të bëhen gati për një ditë sportive... Merrni figurat ngjitëse, vishini kafshët dhe krijoni skena të tjera, siç tregohen në libër, dhe do të zbaviteni me orë të tëra.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-08-8 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 265 mm Faqe: 20

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Vishni kafshët sipas modës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme