Si të bëhesh stiliste? Barbie 2

500 Lekë

Si të bëhesh stiliste? Barbie 2

Kur nuk luan me Barbin, krijo me të. Libri "Si të bëhesh stiliste?" e ndihmon fëmijën tuaj të çlirojë fantazinë e stilimit me mjetet më të thjeshta. Plot me modele, pëlhura në letër, aksesorë dhe situata të ndryshme, Barbi do të ketë gjithmonë diçka të veçantë për të veshur, krijuar nga duart e fëmijës suaj, falë këtyre librave didaktikë që zhvillojnë fantazinë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-10-2 Mosha: + 3 vjeç

Përmasat: 165x295 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Si të bëhesh stiliste? Barbie 2
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme