Seria: Rritu bashkë me lepurushin, përmban 6 libra

1 200 Lekë
Seria: Rritu bashkë me lepurushin

Një seri e mrekullueshme, e thjeshtë dhe gjithënjohëse, që do të vlejë shumë për zhvillimin e fëmijës suaj. Në këtë seri me gjashtë tituj, fëmija do të kapërcejë, së bashku me lepurushin bukurosh, disa faza të rëndësishme të rritjes së tij. Lepurushi ka një histori interesante dhe shumë këshilla për t’i dhënë vogëlushit në çdo hap që do të hedhë. Ai do taketë atë një shok të pazëvendësueshëm, kur të shkojë “Te mjeku”, do ta mësojë si të shpëtojë nga pelenat, duke u ulur “Në oturak”, si të vishet, në libërthin “Unë vishem vetë”, si ta përballojë largimin e parë nga shtëpia në “Ditën e parë të kopshtit”, apo si ta marrë si zbavitje “Kur fle te gjyshërit”. Dhe në fund, një gjë e mahnitshme: “Një bebe në shtëpi”. Këta janë gjashtë libërtha të rrallë, të këndshëm e të pakrahasueshëm,me të cilët fëmija juaj do të mësojë aq shumë e aq thjesht, ndaj merrini me vete që t’i ketë si udhëzuestë mirë e besnikë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-10-1 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 200 x 200 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Rritu bashkë me lepurushin, përmban 6 libra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme