Eksploratorët sekretë dhe grabitësit e piramidave

500 Lekë

Eksploratorët sekretë dhe grabitësit e piramidave

Njihuni me eksploratorët sekretë, një grup fëmijësh të ditur nga mbarë bota, që i çojnë lexuesit në aventura të paimagjinueshme. Secili me specialitetin e tij, që nga hapësira e deri te dinozaurët, me këta fëmijë që i bien globit e historisë qark, mësimi kthehet në argëtim dhe fëmijët do të duan të bëhen specialistë në fushën që pëlqejnë më shumë.

Dikush po përpiqet të grabitë thesarin e faraonit dhe vetëm eksploratorët sekretë mund ta ndalin. Gustavi dhe kiki janë me mision në egjiptin e lashtë dhe po përpiqen t’ia dalin, po të ligjtë nuk dorëzohen lehtë...

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-50-8 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 135 x 200 mm Faqe: 128

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Eksploratorët sekretë dhe grabitësit e piramidave
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme