Eksploratorët sekretë dhe shpëtimi jurasik

500 Lekë

Eksploratorët sekretë dhe shpëtimi jurasik

Njihuni me eksploratorët sekretë, një grup fëmijësh të ditur nga mbarë bota, që i çojnë lexuesit në aventura të paimagjinueshme. Secili me specialitetin e tij, që nga hapësira e deri te dinozaurët, me këta fëmijë që i bien globit e historisë qark, mësimi kthehet në argëtim dhe fëmijët do të duan të bëhen specialistë në fushën që pëlqejnë më shumë.

Eksploratorët sekretë udhëtojnë miliona vjet pas në kohë, sepse duhet të shpëtojnë një vezë të çmuar dinozauri. Gjatë misionit, tamikoja dhe çengu e mbrojnë nga dinozaurët grabitqarë, po si t’ia bëjnë kur veza fillon të çelë?

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-51-5 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 135 x 200 mm Faqe: 128

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Eksploratorët sekretë dhe shpëtimi jurasik
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme