Eksploratorët sekretë dhe kështjella e fantazmave

500 Lekë

Eksploratorët sekretë dhe kështjella e fantazmave

Njihuni me eksploratorët sekretë, një grup fëmijësh të ditur nga mbarë bota, që i çojnë lexuesit në aventura të paimagjinueshme. Secili me specialitetin e tij, që nga hapësira e deri te dinozaurët, me këta fëmijë që i bien globit e historisë qark, mësimi kthehet në argëtim dhe fëmijët do të duan të bëhen specialistë në fushën që pëlqejnë më shumë.

Kiki dhe gustavi përfshihen në një aventurë të frikshme, pasi në një kështjellë të lashtë thuhet se është një kalorës fantazmë që shndrin. A e zbulojnë dot eksploratorët sekretë cili është kalorësi dhe çfarë do ai?

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-52-2 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 135 x 200 mm Faqe: 128

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Eksploratorët sekretë dhe kështjella e fantazmave
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme