Libërthi im i kafshëve

600 Lekë

Seria “Unë, vogëlushi, prek dhe ndiej”

Libërthi im i kafshëve

Ky libërth është një mënyrë e përsosur që vogëlushët të njihen me kafshët shtëpiake. Emri i çdo kafshe shoqërohet me figurën e kafshës, që mbizotëron faqen e librit. Dhe çdo figurë ka edhe diçka interesante për ta prekur e për ta ndier. Kështu, të vegjlit do të prekin gëzofin e qenit, do të ndiejnë në gishta zhguallin e breshkës, veshët e lepurushit, trupin e hardhucës e plot gjëra të tjera.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-99-1 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 130 x 130 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libërthi im i kafshëve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme