Zbuluesit e vegjël: Matematika

800 Lekë
Zbuluesit e vegjël: Matematika
 
Seria “Zbuluesit e vegjël” është seria e duhur për fëmijët kureshtarë, që duan të dinë gjithçka për botën që na rrethon. Në librin “Matematika” do të zbuloni gjëra të mahnitshme për matematikën dhe sa i lehtë e i nevojshëm është përdorimi i saj. Le të fillojmë udhëtimin në botën mahnitëse të matematikës. Ngrini kapakët për të zbuluar gjërat që mund të bëjmë me numrat, që nga mënyra për të kuptuar botën deri te zgjidhja e problemeve të përditshme. Kjo është mosha kur mund të njihni numrat.
 
Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-384-17-1 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 210x230mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Zbuluesit e vegjël: Matematika
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme