Zbuluesit e vegjël: Shkenca

800 Lekë
Zbuluesit e vegjël: Shkenca
 
Seria “Zbuluesit e vegjël” është seria e duhur për fëmijët kureshtarë, që duan të dinë gjithçka për botën që na rrethon. Në librin “Shkenca” do të zbuloni gjëra të mahnitshme për shkencën, zbulimet e përdorimin e saj në të mirën tonë. Le të zbulojmë botën e pabesueshme të shkencës. Ngrini kapakët për të mësuar gjithçka mbi jetën në Tokë, për forcat, kiminë, si bëhen eksperimentet dhe shumë gjëra të tjera. Jeni gati? Vishni përparësen e laboratorit dhe ejani të shkojmë!
 
Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-384-16-4 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 210x230mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Zbuluesit e vegjël: Shkenca
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme