Zbuluesit e vegjël: Pylli Tropikal

800 Lekë
Zbuluesit e vegjël: Shkenca
 
Seria “Zbuluesit e vegjël” është seria e duhur për fëmijët kureshtarë, që duan të dinë gjithçka për botën që na rrethon. Në librin “Pylli tropikal” do të zbuloni gjëra të mahnitshme për kafshët e bimët ekzotike. Le të hedhim një sy në pyllin tropikal. Ngrini kapakët që të takoni shumë kafshë të këndshme, zbuloni se cilat bimë rriten atje dhe njihuni me pyllin tropikal më të madh në botë: Amazonën. Sa shumë gjëra ka për të zbuluar!
 
Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-384-15-7 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 210x230mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Zbuluesit e vegjël: Pylli Tropikal
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme