Përrallëza për fëmijë 1 vjeç

500 Lekë

Përrallëza për fëmijë 1 vjeç

Shijo këto përrallëza çdo ditë të javës. Një përmbledhje e mrekullueshme për fëmijët e moshës 1 vjeç. Në to do të gjesh një kone që ia ka ënda të luajë kukafshehthi, ca arushë e lepurushë mjaft të lezetshëm dhe shumë personazhe të tjera zbavitëse. Janë 7 përrallëza plot e përplot me aventura argëtuese që çdo fëmije 1 vjeç do t’i pëlqente t’i dëgjonte kurdoherë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-00-2 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 195 x 230 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 1 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme