Përrallëza për fëmijë 2 vjeç

500 Lekë

Përrallëza për fëmijë 2 vjeç

Shijo këto përrallëza çdo ditë të javës. Një përmbledhje e mrekullueshme për fëmijët e moshës 2 vjeç. Në to do të gjesh Benin që e ka zët banjën, Lelën që do të ndihmojë natyrën dhe shumë personazhe të tjera zbavitëse. Janë 7 përrallëza plot e përplot me aventura argëtuese që çdo fëmije 2 vjeç do t’i pëlqente t’i dëgjonte kurdoherë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-01-9 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 195 x 230 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 2 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme