Përrallëza për fëmijë 4 vjeç

500 Lekë

Përrallëza për fëmijë 4 vjeç

Shijo këto përrallëza çdo ditë të javës. Një përmbledhje e mrekullueshme për fëmijët e moshës 4 vjeç. Njihu me Dorin që i ka zët bizelet, me Marnin që do ta kalojë gjithë ditën e veshur me pizhamet e reja dhe shumë personazhe të tjera. Janë 7 përrallëza plot e përplot me aventura argëtuese që çdo fëmije 4 vjeç do t’i pëlqente t’i dëgjonte kurdoherë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-03-3 Mosha: +4 vjeç

Përmasat: 195 x 230 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 4 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme