Përrallëza për fëmijë 3 vjeç

500 Lekë

Përrallëza për fëmijë 3 vjeç

Shijo këto përrallëza çdo ditë të javës. Një përmbledhje e mrekullueshme për fëmijët e moshës 3 vjeç. Njihu me Tonin, që i pëlqen të vishet me rroba të çuditshme, me Ildën, që ia do zemra të fluturojë në hapësirë dhe me shumë personazhe të tjera zbavitëse. Janë 7 përrallëza plot e përplot me aventura argëtuese që çdo fëmije 3 vjeç do t’i pëlqente t’i dëgjonte kurdoherë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-02-6 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 195 x 230 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 3 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme