Enciklopedia e Hapësirës

1 400 Lekë

ENCIKLOPEDIA E HAPËSIRËS

Hapësira e mistershme gjithmonë ka ngjallur kërshërinë e njerëzve. Me kalimin e kohës, shkencëtarët kanë mundur të shpjegojnë shumë gjëra rreth saj, e prapë, sa herë që zbulojmë diçka, aq më tepër na tërheq drejt të panjohurave. Kjo enciklopedi e përditësuar, e punuar me kujdes dhe e ilustruar u përgjigjet 200 pyetjeve të mahnitshme. Patjetër që shumë prej këtyre pyetjeve janë edhe tuajat, prandaj mund t’i kërkoni që të shuani kureshtjen me anë të përgjigjeve, që i gjeni në 4 kapitujt e saj: “Gjithësia”, “Sistemi Diellor”, “Hapësira kozmike” dhe “Eksplorimi i hapësirës”. Pastaj mund të provoni veten dhe shokët për njohuritë që keni rreth hapësirës, në rubrikën “Testoni shokët”. Faktet për hënat, vrimat e zeza, meteoritët, kometat... janë të pabesueshme.     

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-14-0 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 280 x 230 Faqe: 146

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia e Hapësirës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme