Prek, Ndiej, Dëgjo: Krishtlindjet

2 000 Lekë

PREK, NDIEJ, DËGJO: KRISHTLINDJET

Festat janë më të bukura kur fëmijët tuaj prekin, dëgjojnë dhe ndiejnë materiale e tinguj të ndryshëm që lidhen me atmosferën festive. Si të gjithë librat e kësaj serie, edhe ky libër i mëson fëmijët ndërsa argëtohen. 

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-25-6 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Prek, Ndiej, Dëgjo: Krishtlindjet
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme