SERIA “ARGËTOHU ME FIGURAT NGJITËSE”

600 Lekë

SERIA “ARGËTOHU ME FIGURAT NGJITËSE”

FLAMINGOT DHE NJËBRIRESHAT

Seria “Argëtohu me figurat ngjitëse” përbëhet nga 2 libra: “Flamingot” dhe “Njëbrirëshat”.

Secili nga librat ka rreth 350 figura ngjitëse të vogla e të mrekullueshme. Me to fëmijët mund të krijojnë e të zbukurojnë faqet me mjediset dhe natyrën fantastike ku kalojnë kohën e jetojnë flamingot dhe njëbrirëshat. Në një prej këtyre faqeve është edhe një vizatim që mund ta ngjyrosin sipas dëshirës.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-70-5 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 300 x 240 mm Faqe: 36

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:SERIA “ARGËTOHU ME FIGURAT NGJITËSE”
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme