Njëbrirthi

500 Lekë

NJËBRIRTHI

Vizatime për t’u gërvishtur e ngjyrosur Në këtë libër fshihen disa njëbrirësha të mrekullueshëm. Po ky nuk është si gjithë librat e tjerë thjesht me ngjyrosje. Në të ka figura me ngjyrë të zezë, të cilëat duhen gërvishtur me një shkopth që është vendosur në kopertinën e librit. Pasi t’i gërvishtësh, do të befasohesh me efektet fantastike të ngjyrave që do të shfaqen. Veç kësaj, në këtë libër ka edhe vizatime që t’i ngjyrosësh sipas shijes. Kur të përfundosh, mund t’i shkëputësh fletët dhe t’ua dhurosh shokëve e shoqeve.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-58-3 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 215 x 270 mm Faqe: 24

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Njëbrirthi
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme