Borëbardha / Libri i xhunglës

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Borëbardha / Libri i xhunglës

Ky libër me dy përralla të famshme klasike, “Borëbardha” dhe “Libri i xhunglës”, u jep mundësi fëmijëve të njihen me Borëbardhën e mirë e bukuroshe dhe shtatë xhuxhmaxhuxhët e këndshëm, si dhe me Mouglin, djaloshin e xhunglës, që u rrit nga një ujkonjë. Vogëlushët mund të jenë njohur edhe më parë nëpërmjet televizionit me këto personazhe të dashura e të paharruara, por do t’u duket krejt ndryshe kur t’i prekin në faqet e librit e t’i ndiejnë më pranë.

Këto përralla janë pjesë e serisë prej tetë librash: “Përrallëzat e mia të para”.    

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-62-0 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Borëbardha / Libri i xhunglës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme