Pinoku / Hansi dhe Greta

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Pinoku / Hansi dhe Greta

Seria “Përrallëzat e mia të para” përbëhet prej 8 librash. Secili prej tyre përmban 2 përrallëza.

Pinoku është një ndër personazhet më të dashura të fëmijëve për vite e vite me radhë. Ata njihen me të që kur janë fare të vegjël përmes librave si ky, ku historia e Pinokut është treguar shkurt, thjesht dhe është shoqëruar me ilustrime të plota, të cilat zënë pjesën më të madhe të faqeve të librit.

Në të njëjtën mënyrë vogëlushët fillojnë të njihen me Hansin e Gretën dhe me shtëpizën prej çokollate. Aventura e tyre është plot të papritura e fëmijët do të mbajnë frymën kur ta dëgjojnë.  

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-61-3 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Pinoku / Hansi dhe Greta
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme