E bukura dhe bisha / Piter Pani

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: E bukura dhe bisha / Piter Pani

Këto dy përralla klasike të përfshira në një libër janë pjesë e serisë prej tetë librash: “Përrallëzat e mia të para”. Fëmijët jo vetëm që do të shijojnë përrallat me tekst të thjeshtë e të shkurtër, por edhe do të kënaqen me ilustrimet e bukura e plot ngjyra që zënë pothuajse gjithë faqet e librit. Në këtë mënyrë vogëlushët do t’i shohin përrallat si në një film dhe personazhet do t’u mbeten në mendje përgjithmonë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-65-1 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:E bukura dhe bisha / Piter Pani
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme