Tre derrkucët/Ujku dhe shtatë kecat

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Tre derrkucët / Ujku dhe shtatë kecat

Ky libër, që përmban dy përralla klasike ndër më të njohurat, është pjesë e serisë prej tetë librash: “Përrallëzat e mia të para”. Nga përralla e tre derrkucëve dhe e ujkut me shtatë kecat fëmijët do të marrin mësime të vlefshme. Ilustrimet e mrekullueshme që mbizotërojnë faqet e librit, do t’i kënaqin edhe më shumë, prandaj nuk do të duan t’i heqin nga dora.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-59-0 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Tre derrkucët/Ujku dhe shtatë kecat
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme