Hirushja / Aladini

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Hirushja / Aladini

Përrallat e famshme të Hirushes dhe të Aladinit janë përfshirë në këtë libër të serisë: “Përrallëzat e mia të para”. Duke qenë se të dy historitë janë treguar thjesht e me pak fjalë, por janë ilustruar me shumë figura tërheqëse plot ngjyra, që zënë pothuajse gjithë faqet e librit, fëmijët e kanë më të lehtë t’i njohin fillimisht e pastaj t’i duan përgjithmonë këto personazhe, që edhe pse kanë kaluar shumë e shumë vite, mbeten të paharruara, njësoj si atëherë kur janë krijuar për herë të parë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-63-7 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Hirushja / Aladini
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme