Mëso rregullat e mirësjelljes me elefant Gazmorin

400 Lekë
Seria: Jetojmë së bashku

Elefant Gazmori është kaq i këndshëm, por edhe po kaq zhurmshëm! Ai do të përjetojë shumë e shumë aventura, por nuk di të sillet siç duhet, ndaj kafshët e tjera të savanës e shpërfillin... Mëso edhe ti rregullat e sjelljes së mirë bashkë me Gazmorin! Ai ka një shok të mirë që do t’ia mësojë ato, ndërsa ti ke në duar një libër si ky, që do të të argëtojë dhe, njëkohësisht, do të të japë disa këshilla shumë të vyera. Një seri që do t’i zhvillojë fëmijës suaj fantazinë dhe do t’i mësojë, në mënyrën më të këndshme, rregullat e të jetuarit me të tjerët.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-45-3 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 30

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mëso rregullat e mirësjelljes me elefant Gazmorin
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme