Mëso të sillesh në tryezë me Pip Ketrushin

400 Lekë
Seria: Jetojmë së bashku

Keni parë ketrush më të këndshëm se sa Pipi? Me siguri, jo. Ama, ai ka një ves shumë të keq: nuk di të përmbahet para ushqimit, sidomos nëse është bërë me lajthi. Ç’të bëjë Pipi për të ndryshuar? Asgjë më shumë sesa të shoqërohet me miushen Mimi, me të cilën kalon disa aventura të pazakonta dhe, njëkohësisht, mëson se si duhet të sillesh në tryezë, që miqtë të mos zemërohen me ty. Çfarë argëtimi këto aventura me Pipin, Mimin dhe kafshët e tjera të pyllit, përmes ilustrimesh fantastike!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-43-9 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 30

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mëso të sillesh në tryezë me Pip Ketrushin
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme