101 Gjëra që duhet të dini për Egjiptin

300 Lekë
101 Gjëra që duhet të dini për Egjiptin Njiheni nga afër historinë e Egjiptit, qytetërimit të madh të lashtësisë që ka aq shumë mistere për t’u zbuluar ende. Pse u ndërtuan piramidat, kush ishin faraonët më të fuqishëm dhe si është e mundur që disa mumje kanë mbërritur deri në ditët tona në gjendje shumë të mirë? Në këtë libër do të mësoni gjëra interesante e kuriozitete, shoqëruar me imazhe që na dëftojnë se si ishin dhe si jetonin egjiptianët. Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-287-04-5 Mosha: + 8 vjeç

Përmasat: 165 x 225 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:101 Gjëra që duhet të dini për Egjiptin
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme