Traktori

400 Lekë
Seria: Librat me rrota

Një libër i veçantë për vogëlushin tuaj; ai mund ta lexojë, teksa luan me këtë traktor të vërtetë, që ka një formë interesante dhe... rrota! Një libër i këndshëm për syrin, por edhe ndryshe nga të tjerët; ai përmban edhe përrallën edhe lojën, pasifëmija mëson duke u argëtuar me një libër që i ngjan një lodre. E kush nuk do të donte “të shfletonte” një traktor, për të mësuar se çfarë punësh bën me të fermer qenushi?!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-34-7 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 195 x 125 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Traktori
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme