Seria: Përrallëza për një muaj, përmban 6 libra

600 Lekë
Seria: Përrallëza për një muaj (6 libra)

Kjo seri prej gjashtë librash, secili me nga 30 përrallëza, do t’i bëjë fëmijët ta presin me kërshëri orën e gjumit. Çdo natë, për një muaj, do t’i përkundni në magjinë e përrallëzave të konceptuara me një tekst shumë të thjeshtë, të përshtatshëm dhe të kuptueshëm për moshën e tyre. Ilustrimet shumëngjyrëshe, personazhet e dashura dhe ndodhitë e tyre gazmore do t’i mbartin në botën e fantazisë dhe, jo vetëm që do t’u mësojnë shumë gjëra të reja, por edhe do t’ua zbukurojnë ëndrrat. Gjumë të ëmbël!


ISBN: 978-9928-177-79-7 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 280 x 200 mm Faqe: 18

Kopertina: Me karton të thjeshtë


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Përrallëza për një muaj, përmban 6 libra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme