365 rrëfenja para gjumit, libri i dytë

1 800 Lekë
Seria: Rrëfenja para gjumit

E dini se kush po bën duet nën dritën e hënës? Po elefanti Eli, a do të bëhet dot ekuilibrist në cirk? Po që një yll shkoi e ra “pëlltum” në det, e dini?! Çfarë aventurash kalojnë këto kafshë interesante që shohim në këtë libër! Po sa të zgjuara që janë! Në të vërtetë, jo të gjitha... Sa shumë gjëra do të zbuloni, teksa lexoni këto 365 rrëfenja të mbushura me figura të bukura dhe me ndodhi fantastike! A ka më bukur sesa të kesh një libër me nga një rrëfenjë për çdo ditë të vitit?!


ISBN: 978-9995641498 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 300 x 230 mm Faqe: 196

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:365 rrëfenja para gjumit, libri i dytë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme