Atlas i Dinozaurëve

1 000 Lekë

Atlas i dinozaurëve
Planeti ynë nuk ka qenë përherë njësoj.
Edhe fauna ka ndryshuar. A e dini se kishte dinozaurë më shumë se dyzet metra të gjatë? A mendoni se arinjtë e Evropës janë njësoj si të Azisë? Po elefantë, kishte në Evropë? A keni parë ndonjëherë rinocerontë krifëgjatë? Përgjigjet e këtyre pyetjeve interesante do t’i gjeni në këtë libër. Po ashtu, do të njiheni me kafshë të epokave të ndryshme. Do të mësoni emrat e dinozaurëve.
Do të njiheni me speciet që jetonin në akull.
Do të zbuloni se banorët e Tokës mund të zhduken përgjithmonë. Por mbi të gjitha do të kënaqeni me gjallërinë, larminë dhe bukurinë e mbretërisë së kafshëve.

ISBN: 978-9928-240-87-3 Mosha: +5 vjeç

Përmasat: 340 x 260 mm Faqe: 46

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Atlas i Dinozaurëve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme