Fabulat e La Fontenit

1 200 Lekë

Ky libër përmban 40 fabula. Fabulisti i madh vjen në këtë libër me një përzgjedhje të fabulave të tij më të bukura, të shqipëruara në mënyrë të përkryer. Këtu, fabulat e papërsëritshme të La Fontenit shoqërohen me ilustrime mbresëlënëse, që ua shtojnë vlerën dhe i bëjnë edhe më të gjalla. Përgatitni këtë takim të parë të këndshëm mes fëmijës suaj dhe autorit të madh, përmes ëmbëlsisë dhe bukurisë në një përmbledhje që mund ta lexoni me kënaqësi të gjithë në familje.

ISBN: 978 99956 41 146 Mosha: +5 vjeç

Përmasat: 300 x 230 mm Faqe: 116

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fabulat e La Fontenit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme