Shkruaj-Fshi-Mëso: Fjalët e para

500 Lekë

Seria: Shkruaj-Fshi-Mëso

Në këtë libër, të vegjlit kanë gjithçka që u duhet për të mësuar fjalët e para. Po ky nuk është një libër dosido. Ai ka një laps magjik dhuratë. Me të mund të shkruani dhe të fshini në faqet e këtij libri për t’I marrë më mirë e më lehtë njohuritë. Po ashtu, libri ka edhe një dorezë që ju ndihmon për ta marrë me vete sa here të doni. Te fletët e vendosura në këmbalecin praktik, do të gjeni fjalë, ilustrime e pyetje që e bëjnë librin edhe më interesant.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-79-8 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 230x180mm Faqe: 26

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Shkruaj-Fshi-Mëso: Fjalët e para
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme