Gëzuar ditëlindjen

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej

Ndihmojeni beben tuaj të kuptojë që ditëlindjet janë argëtim. Lexojini fjalët së bashku, ndërkohë që ajo mëson dhe luan. Shiko sa e shndritshme është dhurata, zgjidh një ngjyrë te kapelat festive, fryji fort qirinjtë e tortës dhe njihu me miqtë e festës! Përveçse do të njohë shumë personazhe interesante dhe do të zhvillojë ndjesinë e prekjes, fëmija do të njohë edhe konceptet e së bukurës, të interesantes, të ngjyrave... dhe, të gjitha këto, përmes lojës e argëtimit. Çfarë pret? Gëzuar ditëlindjen me “Prek dhe ndiej”!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-23-1 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 130 x 130 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gëzuar ditëlindjen
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme