Kuajt e vegjël poni

1 000 Lekë
Seria: Libra të mëdhenj me mozaikë

A ka mik më të mirë sesa një kalë poni dhe a ka më mirë sesa të mësosh se si kujdeset për të vogëlushja që të pret në këtë libër fantastik? Një ditë shëtitje, një vizitë te veterineri, një palë potkonj te kovaçi, orari për të ngrënë apo për të bërë një ekskursion... le pastaj kur vjen në jetë një poni i vockël! Këto dhe të tjera do t’i gjeni në këtë libër, ku mësoni më shumë për kafshët kaq miqësore me njerëzit dhe, njëkohësisht, luani me mozaikë, duke i krijuar figurat e mrekullueshme me duart tuaja.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9995641573 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 18

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kuajt e vegjël poni
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme