Loja e kafshëve

Cmimi Special 400 Lekë Cmimi i rregullt 500 Lekë
Seria: Shih dhe gjej

Pa eja të luajmë kukafshehthi! Ne jemi ca kafshë të strukura pas fletëve të këtij libri, që të tregojmë vetëm një pjesë të trupit tonë. E di, nëse je i vëmendshëm, nuk do të të shpëtojnë dot lakimet dhe ngjyrat që do të të tregojmë përmes dritares së hapur. Rreth nesh ka plot figura shumëngjyrëshe dhe ne jemi duke bërë diçka që ti do ta mësosh, sapo të hapësh faqet e librit për të na parë dhe për të lexuar çfarë shkruhet aty. Dihet që edhe ti, edhe prindërit, do të argëtoheni pa masë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-01-8 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 200 x 200 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Loja e kafshëve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme