Përrallëza për fëmijë 2 vjeç

400 Lekë
Seria: Përrallëza sipas moshës

Një hipopotam që luan kukafshehtas, një festë me veshje të bukura, lodra që dalin nga një kuti dhe shumë e shumë çudi të tjera, ju presin në faqet e këtij libri. Përrallëzat që do t’ia lexoni fëmijës suaj, janë shkruar posaçërisht për të,pra, për një fëmijë 2-3-vjeçar. Argëtohuni së bashku, teksa shfletoni fletët shumëngjyrëshe të këtij libri, teksa i lexoni ngjarjet gazmore dhe zbuloni një botë të mbushur me fantazi e gëzim. Ne kemi përgatitur një libër që do t’jua falë të gjitha këto.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-01-9 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 225 x 190 mm Faqe: 48

Kopertina: Me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 2 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme