Përrallëza për fëmijë 3 vjeç

400 Lekë
Seria: Përrallëza sipas moshës

Përrallëzat e këtij libri janë shkruar enkas për të voglin tuaj, që tashmë i ka mbushur tre vjeç dhe që është në gjendje të kuptojë më shumë. Në brendësi të tij, ai do të njihet me pandat e uritura, me një luan që rri zgjuar gjithë natën dhe me një tigër që sheh ëndrra me sy hapur. Në një kënd lojërash magjik, do të takojë edhe plot kafshë të tjera. Sa bukur të ulesh me fëmijën tënd dhe të udhëtosh bashkë me të e me personazhet e këndshme nëpër ngjarje mahnitëse! Ka ardhur çasti për më shumë argëtim!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-02-6 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 225 x 190 mm Faqe: 48

Kopertina: Me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza për fëmijë 3 vjeç
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme