Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse)

800 Lekë
Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse) - (4 libra)

Një libër i këndshëm për t’u mbajtur gjithmonë me vete, jo vetëm sepse është i bukur dhe sepse një zonjushë si ti nuk mund të dalë pa hedhur në krah një çantë magjike si kjo, por mbi të gjitha, sepse brenda saj do të gjesh lojëra shumë të këndshme vëmendjeje dhe inteligjence, do të zgjidhësh enigma dhe do t’i ndihmosh zanat magjike të kombinojnë veshjet, të gjejnë rrugën, të rregullojnë dollapin e shumë gjëra të tjera si këto. E sidomos, do të argëtohesh edhe më shumë me mbi 100 figurat ngjitëse.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-08-7 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 260 x 210 mm Faqe: 16

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme