Seria: Ngjyros dhe mësoj

800 Lekë
Seria: Ngjyros dhe mësoj

Kjo seri e mrekullueshme për moshën parashkollore përbëhet nga tetë libra që i futin fëmijët në një botë të madhe, nga numrat dhe shkronjat e deri te konceptet e ngjyrave dhe mrekullitë e natyrës. Në faqet e tyre, përveçse do të mësojnë konceptet e para në tetë fusha të ndryshme, fëmijët do të kenë mundësinë edhe të zbaviten duke ngjyrosur dhe duke ngjitur në vendin e posaçëm, figurinat ngjitëse që janë në brendësi të librave. Një seri e shkëlqyer që do t’i mësojë dhe argëtojë pa fund vogëlushët kureshtarë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-99956-72-40-9 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 300 x 210 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Ngjyros dhe mësoj
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme