Seria: Përrallëzat me forma, përmban 12 libra

1 200 Lekë
Seria: Përrallëzat me forma (12 libra)

Kjo seri i përngjan një filmi interesant, ku ilustrimet tërheqëse shoqërojnë çdo hap dhe çdo ngjarje në udhëtimet e personazheve. Dhe ju e dini shumë mirë se jeta e personazheve tona është plot të papritura befasuese! Seria përmban 12 libra, që sjellin 12 përrallëza klasike të prera në forma të ndryshme, gjë që i bën shumë të veçanta. Teksti shoqërues është i thjeshtë, i përshtatshëm për moshën 3-vjeçare. Një koleksion i rrallë, që i përmbledh personazhet klasike brenda disa libërthave aspak tradicionalë.


ISBN: 978-99956-41-68-9 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 210 x 160 mm Faqe: 16

Kopertina: 12 libra jotradicionalë


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Përrallëzat me forma, përmban 12 libra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme