FRIGOBOOK: NË ROMË, FRIGORIFERËT E HEDHUR NË RRUGË KTHEHEN NË BIBLIOTEKA TË VOGLA

Blog

FRIGOBOOK: NË ROMË, FRIGORIFERËT E HEDHUR NË RRUGË KTHEHEN NË BIBLIOTEKA TË VOGLA

2019-08-21 00:00:00 3 min lexim 0

Në jug të Romës, në lagjen Vitinia, riciklimi dhe dashuria për librin shkojnë krah për krah. Kështu lindi FrigoBook, një bibliotekë e vogël në një frigorifer të vjetër, të hedhur në rrugë. Frigoriferi u pastrua dhe u mbush me libra, që mund t’i marrë kushdo për t’i lexuar. Tani e kanë vendosur pranë një sheshi lojërash për fëmijë, të gjithë mund të lexojnë, të marrin e të lënë libra, sipas dëshirës. Mes librave për fëmijë, ka edhe mjaft enciklopedi e libra për natyrën, që fëmijët të marrin sa më shumë njohuri. Më e bukura është se pas daljes së FrigoBook-ut të parë, shumë shpejt në Via del Risaro u krijua edhe një tjetër…

Burimi i informacionit, 14 Gusht 2019

https://www.illibraio.it

← E mëparshme Tjetra →
0 Comment(s)

Artikuj të përzgjedhur